Ello og Neo

Ello og Neo

søndag den 3. juli 2011

Outfit of the day!

Hej hjemmedrenge!
I dag har vi et outfit of the day til jer alle sammen! Det har i sikkert ventet på længe, for hallo, vi har SERIØST god stil. Dagens outfit er meget casual og stille og roligt (ligesom Nik og Jay), og består kun af meget få ting sat sammen. OG DET ER VIGTIGT! For vores outfits i dag er meget stilede (og overskudsagtige!), og sådan noget man kan have på til hverdag, ikke noget vildt, bare helt laid-back og enkelt. Bær over med os, men vi går altså kun i mærketøj, så i har måske ikke selv råd til at købe det som vi har, men sådan er det jo, sorry. Håber heller i er fordomsfulde over for folk, der dedikerer hele deres liv til mode og tøj. For det gør vi, og vi har faktisk stort set ikke andet i livet end dyre mærker... og dyremærker.



Ello
Hårbånd: Boun10
Briller: Netto
Skjorte: Fleggaard (Ja. Den ved grænsen!)
Jakke: Jysk Sengetøjslager (De har ikke kun sengetøj!)
Gummistøvler: Bilka
Neo
Hårbøjler: Tiger
Tattoo (den er fake): købte den i Sunny Beach sammen med Amalie fra Paradise
Skjorte: Jørgen & Jørgine
Kjole: Nanna XL
Taske: Glitter
Sko: Jan & Bo's lystfiskershop

Ellos outfit er meget enkelt med nogle neutrale farver. Vi har addet et lille hårbånd, bare som et lille twist, for at gøre det lidt mere spændende, og sat hendes hår op i en traditionel hestehale i siden. Always go with the side ponytail, den er altid safe, og går aldrig af mode! Hendes outfit er også meget sommeragtigt, så derfor har vi også lige addet et par røde gummistøvler, bare for at det ikke er ALT for sommeragtigt, i ved! Blomsterne på jakken matcher super fint med striberne på skjorten, og så har vi også matchet farverne! Og så er der solbrillerne! Superdyre, men superfede! De er meget in lige nu sådan nogle!

Neos outfit er lidt mere crazy. Vi har sat en masse neonfarver sammen, så det bliver sådan rigtig poolside-agtigt. Det er et rigtig strandoutfit, men du kan også snilt gå i byen med det! Det viser måske lidt meget hud, men det gør vel ikke noget hvis bare det er sommer eller forår... eller efterår eller vinter. Vi har sat kjolen uden på skjorten, sådan super enkelt, men meget på mode. Tasken har hun rundt om halsen, det er ligesom lidt mere spændende end at have den over skulderen ligesom alle andre, total kliché! Skoene er måske ikke særlig praktiske hvis man skal gå langt, men de er super og fungerer skidegodt med en flot sommerkjole! Da vi ikke helt vidste hvad vi skulle stille op med Neos hår, lavede vi et springvand... Den virker altid!


 
Det var dagens Outfit. Håber det falder i jeres smag, og at i kan blive lidt inspireret af vores stil.

I vores næste blogindlæg vil der være nogle gæstestjerner. Det bliver vildt(!). Glæd jer.


Ses på toilettet
- Ello & Neo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar