Ello og Neo

Ello og Neo

fredag den 22. juli 2011

My car is a wreck and the neighbour's cat is on fire (featuring Dúné)

Hej kornblomster! (og andre haveredskaber)
Så var det lige, at vi havde været til Grøn Koncert i dag sammen med: Andrea
Og gæt lige hvad? Det var faktisk okay. Sådan, helt ok, i ved. (Faktisk over mega nice). Og... VI MØDTE DÚNÉ! Og no worries, vi spurgte selvfølgelig hvad deres yndlingsis var! Men det kommer vi til...

De var mega nice, men de syntes sikkert at vi var vildt mærkelige, men det var vi faktisk også. Tror ikke det er så tit folk spørger dem om deres yndlingsis, men hvaaa fa'n! (Som man siger på fynsk jo. Eller grønlandsk). Nå ja, men ham der Mattias Kolstrup, han havde nogle ret flotte tænder (synes Neo), og det skulle nemlig lige med i vores indlæg her! OG! Så tænker i nok: hvorfor har han egentlig så flotte tænder!? Men frygt ikke! Det kan Neo svare jer på! Det er nemlig fordi han har haft bøjle! Det så Neo nemlig da de spillede på Posten, for man kan ifølge hende se det, når han åbner munden (hvilket han gør forholdvis ofte når han synger). Han har sådan en metal-ting på bagsiden af tænderne, og det har man altså hvis man har haft bøjle!! (Neo smiler og ser total overskuds-agtig og klog ud). Og, han syntes forresten også at Ellos objektiv var rimelig syret. Eller, det vil sige, han syntes at linsen var ret stor i forhold til kameraet, men vi mener at det må betyde at han kunne lide den. Total linselus.
Forresten synes vi at Danny er ret model-agtig. Simon var det niceste menneske, vi mødte i dag, han var bare så rar manner! Han var søøøøøøøøøøøøøød. Den nye stand in-trommeslager (Morten) er total godkendt! Og så vil vi gerne have Oles opskrift på pæn hud! Piotrek var total nice til at lave funny face på billeder, og han har mega god smag i is! Og så var han bare herre nice egentlig.

Men nu til det længe ventede: IIIIS! (ice ice baby)

Først var der Danny Jungslund! (Vi kalder ham Danny-boy). Hans yndlingsis var snickers! Ps. kan I ikke se hvor model-agtig han ser ud her???

Så var der Simon Troelsgaard! (Vi kalder ham bare Troels). Hans yndlingsis var Magnum Mandel eller champagnebrus! (Neo var total fascineret af Simon, han spurgte også hvad Neos yndlingsis var!)

Så kom Morten Hellborn! Heey Mooorten (ligesom den der tegneserie, ikk?). Hans yndlingsis var champagnebrus! Vi kalder ham forresten Tromorten (i ved, tromme + Morten, fik i den???)

Og... Ole Bjørn Sørensen! Han har det samme mellemnavn som Ello!!! (Vi kalder ham Ole) Han vidste ikke hvad hans yndlingsis var, men Danny mente at det var pindis. Vi sagde bare at han skulle sige champagnebrus, og det virkede han helt cool med!

Hej Mattias Kolstrup! (Vi kalder ham bare Fjolle). Hans yndlingsis var "den der grønne én, der!", og vi kloge mennesker her, spurgte så, om det var champagnebrus han mente, og ja! Det var det!

Sidst men ikke mindst! Piotrek Wasilewski! (Vi kalder ham Bob). Hans yndlingsis var Ben & Jerry's sandwichis! Oh yes, we like! (Læg lige mærke til Mattias i baggrunden! Han stod og lavede de sygeste øjne, mega grineren, det kom bare ikke med på billedet! Øv!) Okay, og lige en ps! Piotrek er for nice på det her billede!! HAHA, love love.


Ja, og halvdelen sagde ligesom at deres yndlingsis var champagnebrus. Det er kun fordi det er Neos fars yndlingsis, og de er herre wannabe ham. Eller, måske ikke.

Ja, vi håber det er de rigtige is vi har skrevet, for det var lidt mange is på én gang, og to minutter efter stod vi og var i tvivl om, hvad de overhovedet havde sagt!!

Forresten! Så spurgte Mattias hvad vores blog hed! Og så skrev vi det lige ned... Med Mattias' tusch! Jaja! Famous much, hva? Jojo! Det skal jo også passes!


Lige et bonus-billede!:
(Mattias forklarer hvor han bor henne (not really)).


Bare rolig, nu er vi færdige!

Vi ses på toilettet!
-Ello & Neo


3 kommentarer:

  1. Elsker det her indlæg! Sad og grinede hele vejen igennem :D
    Er blevet fast læser. Kig evt. forbi min. :-)

    http://www.linenatasja.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Rigtigt sjovt indlæg, og helt igennem hyggelig blog!

    Kig forbi hvis du har lyst:
    justasusual.blogspot.com

    SvarSlet
  3. What? Fortalte Matt hvor han boede? Eller hvad laver han på det sidste billede? :)

    SvarSlet